Rostrostrostrostrostrostrostrost!

Aaahhh!!! Rosten håller på att äta upp min bil! Besiktade den idag och var rätt kaxig. Handbromsen, som inte tagit alls nästan på ett år, var fixad och alla lampor var kollade. Så började besiktningsmannen banka på min bil med sin vassa hårda hammare. Han bankade och bankade och bankade och jag tyckte synd om stackars forden som blev bankad gul och blå. Eller mest röd, nu när jag tänker på det i efterhand.

Blev tvungen att sätta mig med ryggen till för jag insåg att det inte skulle bli trevligt att se. Mannen hämtade mig efter en stund och visade mig stora hål. Där det inte skulle vara hål. Skit också. Kommer kosta kosing. Kanske inte ens är värt det!? Vi får se. Bittert är det i alla fall.

Lilla forden. Så skinande vit och fin. Eller...skinande och skinande...Kollegan frågade mig idag om den skiner nu när den är nytvättad. Fick förklara att den bilen nog har skinit färdigt för ganska länge sen. Men vit och fin är den i alla fall.

Uffa.

Varma härliga sensommarkvällar

Igår kväll var det festlig kräftskiva med hela Ps familj hemma hos hans mor, och vi satt ute och njöt av värmen i kortärmat hela långa kvällen. Underbart! Äntligen sommar!!


image29
Äntligen sol!

Så vad gör man då en tisdag kväll? Jo, man ringer Lödde Båt & Kanotcenter och kollar om de har kajaker för uthyrning ett par timmar. Man flexar ut, packar snabbt som attsingens matsäck och kamera och trycker plattan i mattan! Och så hoppas man att man lyckas hålla sig i kajaken.

Solen sken hela kvällen och kossorna glode på oss där vi kom tjoandes och stojandes ner längs ån. Det där med att tyst glida fram tar vi nästa gång. Än så länge är vi inte så bra på att glida så då kan vi lika gärna skippa det där med att vara tysta också tills vidare. Att kajaktypen var en nybörjarkajak vid namn Kiwi kändes mycket passande. Blåbär hade också passat.

Nu sitter man här med värkande axlar och hoppas träningsvärken lägger sig snabbt, för det här var roligt!

RSS 2.0