Kyliga novemberdagar

Man går upp på morgonen, mycket svårövertalad trots att mobilen visslar "Dont Worry - Be Happy". Lägenheten känns kall och man lutar sig lite mot elementet i badrummet och får lite mod att börja klä på sig med kalla fingrar.

Skuttar ner och hämtar tidningen i lådan med snabba steg, håret på ända och axlarna uppe vid öronen och läser den minst tio minuter längre än nödvändigt för man vet att det blir en kall cykeltur till jobbet. Väl på cykeln med öronen täckta av öronmuffar och händerna av boxningshandskar (har inte ni såna?) går det trots allt. Man förfryser ingenting!

Småruggigt på jobbet, sjal över axlarna och te mellan händerna. Och sen upp på cykeln igen för en kvarts tur hem i mörkret. Det blir mörkt så tidigt! Efter middag och en stund här vid datorn så kommer belöningen, trösten, moroten - en stund i soffan med te och en varm kanelbulle och tända ljus.

November är inte så dumt, eller hur?image61Kommentarer
Postat av: isabella

hatar november månad.. usch!!

2007-11-14 @ 22:04:20
URL: http://ellabay.blogg.se
Postat av: maria

Det berhöver inte vara så dumt ändå med november. det blir vad man gör det till, man slipper i alla fall bekymra sig över i-landsproblem som celluliter och bleka ben... Ha det!

2007-11-15 @ 12:48:38
Postat av: Gunnel

Jag fasar alltid lite för november, för det är mest grått, fuktigt och rått. Men även om det inte alltid är en kul månad så har det sina fördelar! Jag håller med dig Maria: Kallt = inga bleka ben behöver visas = bra.
Dessutom så Mörkt ute = stearinljusen blir fina att tända. Och brasor för dem som har kamin eller öppenspis. Kan man installera sån i en hyrestrea?

2007-11-15 @ 13:57:22
URL: http://humraliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0