Inför fjällen II: Tio fria tår


Klick, klick.

Klick, klick, klick.

Klick.

Så där ja. Efter att ha stoppat i mig ett mindre berg av pannkakor med mosade (färska) jordgubbar och turkisk yoghurt och jäst en stund på soffan bestämde jag mig för att ta en titt på sportabs hemsida som Karin rekommenderade i sin kommentar till ett tidigare inlägg. Och vips så är de tio-tåiga strumporna på väg hem till mig och P. Två par till mig, som redan är tåstrumpe-entusiast, och ett par till P som inte är övertygad ännu.


Foto: Sportab

Faktum är att den här typen av strumpor i smarta fukttransporterande material är outstanding när det handlar om att undvika skavsår. Tårna gnids inte mot varandra alls, även om du är ute och går en hel dag. Allra bäst är de naturligtvis om du kombinerar dem med ett par vanliga strumpor utanpå. Fötterna förblir torra och skavsårsplåstren stannar i första förbandslådan.

Innan jag slog (klickade) till så satt jag och läste recensioner på Utsidan. Jag slogs av hur olika vi använder vissa begrepp. En recensent skrev bland annat:

"Som alla andra skrivit tidigare, förhindrar skav, ger torrare fötter och ytterliggare ett stort plus: De är nämligen (mig veterligen) de enda strumporna man kan glida omkring i "flipp flopp-sandaler" på jobbet med och fortfarande vara ganska så "klädd" (d.v.s. med strumpor på) !"

Jag har en kollega och vän som inte helt säkert skulle hålla med om den definitionen av att "vara klädd". Skulle gärna höra hennes kommentar. ;)

Kommentarer
Postat av: P

Halloj!

Vet inte alls om det var mig du syftade på, men jag måste erkänna att kombinationen tåstrumpor och flip-flop fick mig att vakna till i mitt soffhörn. ;-) Jag vet inte vad det är för en tjomme som skrivit recentionen men han (för jag utgår från att det inte kan vara en kvinna...!)är definitivt i stort behov av en "office dress code"-lektion. Det ingår i alla fall verkligen INTE i min världsbild av vad man kan anse "klädd", och särskilt inte på kontoret!!!

Kram, P

2008-07-07 @ 23:33:12
Postat av: P

Tänkte bara tillägga att trots våra tidvisa suckar över klädseln på vårt kontor så verkar det ju inte så illa ställt trots allt! ;-)

2008-07-07 @ 23:37:20
Postat av: Gunnel

:D HAHA!! Men visst var det ju dig jag syftade på, och se där! Jag känner dig visst ganska bra. ;) Ha det skönt i ditt soffhörn!

2008-07-08 @ 09:00:50
URL: http://humraliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0