Tisdagstema: ÖmtVeckans tisdagstema är Ömt och jag hittade en bild på något passande, nämligen den ömsinta kärleksakten mellan två sländor. Efter en liten stund flög de iväg, fortfarande ihopkrokade. Tänk, så sammansvetsade man kan bli om man bara vågar komma varandra nära då och då.

foto: Gunnel
Jag har en alternativ bild också, kanske den enda närbilden på mina ben som kommer att publiceras här. Den är tagen några timmar efter att jag farit omkull i Lunds Ishall. Jäkla tjejskridskor med taggar. Tyckte det kändes lite svullet efteråt, och mycket riktigt: en vänsterknäskål blev två. Till storleken i alla fall. Aj aj.


Kommentarer
Postat av: Evelyn, i hemmet

Vilken fin bild på sländorna!

Knäet ser dock inte lika trevligt ut :/

Kram, kram!

2008-05-20 @ 21:29:22
URL: http://ihemmet.blogg.se/
Postat av: cattis

Två helt olika tolkningar av samma ord ;-)kram

Cattis

2008-05-20 @ 21:31:36
URL: http://http/livetsomar.blogspot.com
Postat av: Carina

Fantastisk bild på sländorna! Vi har en damm och jag har också sett när dom krokar i varandra sådär!

2008-05-20 @ 22:40:36
URL: http://www.infingfunderar.blogspot.com
Postat av: Paula

Va kul att se annat än hundar o katter o barn! Lyckat foto!

2008-05-20 @ 22:48:20
URL: http://paulaz.se
Postat av: Monkan

Snyggt fångad bild av ömma sländorna.Håller med dig om skridkotaggar! Min pappa fick alltid slipa bort de flesta taggarna på mina skridskor när jag var liten, för man ville ju ändå ha såna där fina "tjeskridskor" :-)

2008-05-20 @ 23:47:46
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Anne

Dom är verkligen speciella sländorna, fint fotat med :)

2008-05-21 @ 15:47:31
URL: http://anness.se/blog
Postat av: Sirpa

Ja, det finns mycket ömtsinta djur i naturen så här års om man bara håller ögonen öppna...Kanonbild på sländorna!

2008-05-21 @ 18:58:10
URL: http://www.susajt.se
Postat av: Erik

Har själv farit runt (dock ingen trollslända) och kollat in andras tolkningar. Jättefin bild med sländorna ;-) De ser verkligen lustigt ut när de flyger runt ihopkopplade...

2008-05-21 @ 23:37:53
URL: http://erik56.blogg.se/
Postat av: Gunnel

Evelyn: Tack! Och nej, det var verkligen inte lika trevligt. Även om jag alltid varit en sån där som gärna visar upp "coola" blåmärken och sånt för alla som orkat lyssna.Cattis: Ja, ganska vitt skilda, eller hur?Carina: Rätt märkligt, men fint ändå. Vad mysigt det låter med damm...Paula: Tack! Jag har varken djur eller barn så man tager vad man haver! ;)Monkan: Jag vet inte varför jag köpte såna nu som vuxen. Mest för att de är lite finare, antar jag. Har dock upptäckt att de inte alls passar mig, för man måste åka mycket mer upprätt med dem. Jag vill kunna huka mig ganska djupt och det går nog bara med hockeyrör.Anne: Tack. Och visst är de? Bilden är tagen på Sofiero, där fanns verkligen alla möjligheter att hitta fina motiv.Sirpa: Det har du rätt i. Den här bilden är tagen mitt i sommaren, men vi är väl alla lite öppnare till sinnet och keligare under hela sommarhalvåret, eller hur?Erik: Tackar! :) Visst är det häftigt så många olika sätt folk tolkar teman på?

2008-05-21 @ 23:56:24
URL: http://humraliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0